Viewed 54 times 0 Answers
6
کسی که سفالگری میکنه و در کار تولید و فروش سفال هست ؟میتونه از طریق خوداشتغالی به کانادا مهاجرت کنه ؟
2020-11-17 21:57:58 Montreal مهاجرت # #سفالگری #تولید سفال #فروش سفال #خوداشتغالی #مهاجرت #کانادا
Similar Question:
#
#سفالگری
#تولید سفال
#فروش سفال
#خوداشتغالی
#مهاجرت
#کانادا
#سفالگری
#تولید سفال
#فروش سفال
#خوداشتغالی
#مهاجرت

دوستان امکان مهاجرت از کانادا به آمریکا هست؟بعد از چند سال اقامت تو کانادا میتونیم این کارو بکنیم؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت

دوستان واسه کسی که تحصیلی میخواددبره کانادا اینکه همراهش چه رشته ای خونده باشه تو ریجکت شدن تاثیر داره یا نه؟در مورد رشته فیزیک اتمی اطلاعی دارین؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت

میشه راهنمایی بفرمایید من مدارک caq رو سابمیت کردم استادم گفته بود که پروگرم من خودش ساپورت میکنه و فول فاندد هست منتها در نامه ادمیشن این موضوع اصلا قید نشده ایا بایست یک نامه ساپورت مالی از استاد میگرفتم و برای caq در اریما سابمیت میکردم چون اینکارو نکردم بنظر امکان ادیت در اریما وجود نداره. میشه لطفا راهنمایی بفرمایید
2021-09-30 12:11:00 #Montreal

ادمین های محترم بر حسب تجربه چقدر دیگه طول میکشه به نظرتون ناک آموزش زبان انگلیسی 4021 رو درا کنند حذف که نشده الان یک سال ونیم شد خبری نیست
2021-08-30 09:51:00 #Montreal

خدمت ادمین های محترم گروه خدمتتون من تازه دعوت نامه برام اومده و دارم مدارک رو آماده میکنم که بفرستم البته وکیل داره انجام میده سوالم اینه که تاریخ شروع خدمت در کارت پایان خدمت مشکل داره و اشتباه تایپ شده البته بازه شروع و پایان منطقی هست ولی شروع منطبق بر واقعیت نیست و در کل ۵ ماه کمتر درج شده من الان ترجمه کارت پایان خدمت و مهر مترجم و وزارت خارجه رو گرفتم با همین تاریخ روی کارت آیا لازمه که برم برای اصلاح تاریخ روی کارتم اقدام کنم و دوباره ترجمه کنم و بعد بفرستم یا اینکه مهم نیست و تایید ترج
2021-09-30 10:01:00 #Montreal